Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd.

 • China Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Exporteur
Merken BAODU
Aantal werknemers 51~100
Jaarlijkse omzet $50 Million-$100 Million
Opgericht Jaar 2001
Export pct 50% - 60%

Inleiding

China Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Baodu werd opgericht in 2001 met meer dan 200 geregistreerde werknemers. Het Baodubureau is in Daxing, Peking, en de fabriek van Hebei werd Yongqing officieel gezet in verrichting in 2014.Baodu is een uitvoerige onderneming die architecturaal structuurontwerp, uitvoerige behandeling van industrieel lawaai, groene bouwmaterialen, lichte staalvilla's, beweegbare huizen, de componentenverwerking van de staalstructuur en plaatproductie, R&D en marketing integreren.

Momenteel, het de productiecapaciteit van 100000 ton van vervaardigde staalstructuur en 1 miljoen vierkante meters heeft om te bouwen en de akoestische platen van de lawaaivermindering. De producten worden in binnen- en buitenland verkocht aan meer dan 30 landen en gebieden. Baodu is een nationale high-tech onderneming met meer dan 40 uitvindingsoctrooien en gebruiksmodellen.

Geschiedenis

In 2001, van de het Staalkleur van Peking Baodu Licht de Plaatco., werd Ltd opgericht,

 

In 2008, ging Baodu in internationale markt, zoals Zuidoost-Azië, Afrika, Midden-Oosten en andere landen in,

 

In 2011, legde Baodu productiebasis en R&D-centrum in Langfang, Hebei-Provincie vast die staalstructuur, Pu, akoestisch architectuurmateriaal veroorzaakte.

 

In 2015, won Baodu de beloningen top 10 van de Industrie van de het Staalstructuur van Peking, Nieuwe High-tech Onderneming, en Nieuwe Energy-saving Plaat top 10.

 

In 2018, noemde Baodu " Baodu anders Internationaal Co. van Techniektehnology, Ltd „en „Internationaal Gevorderd het Bouwmaterialenco. van Baodu, Ltd“

 

In 2019, Internationale werkte Baodu met Akoestieklaboratorium samen van Tsinghua-Universiteit en Onderzoekinstituut, Instituut van Akoestiek, Chinese Academie van Wetenschappen en richtte architecturaal akoestieklaboratorium en het akoestische architectuurcomité en centrum van de materiaaltechnologie R&D op.

 

In 2021, werd Baodu zich erkend door Dienst van Economie en Informatietechnologie aangezien „Peking en Speciale Nieuwe Onderneming“ specialiseerde,

 


In 2022, werd Baodu toegekend „van de de Ondernemingstechnologie van Peking het Centrum " en „het Intellectuele eigendom ProefUnit van Peking“,

Dienst

24 uren aan antwoord, 48 uren om oplossingen te geven.

1. Kwaliteit: het ingevoerde materiaal van Duitsland en Zwitserland, professionele arbeiders die bezig zijn geweest met meer dan tien jaar, heeft hun eigen onderzoek en ontwikkelingsafdeling, en voldoet volledig aan de gebruiksnormen van diverse landen.

2. De aangepaste dienst: Wij schikken speciale persoon om volgens klantenbehoeften, de afzonderlijke dienst te verbinden.

3. Technische ondersteuning:
Activiteitenruimte: Wij verlenen online begeleiding en de diensten door specifiek personeel, evenals van het naverkoopinstallatie team de dienst 24/7.

Workshop: Wij hebben bijna 50 professionele ingenieurs die kunnen naar het buitenland gaan om technische ondersteuning en raad te geven tot alle problemen voor onze klanten worden opgelost.

4. Internationale handelsverrichting: Wij hebben geconcentreerd ons op internationale handel in de bouwnijverheid meer dan tien jaar, en diverse ervaringen van verschillende klanten in verschillende landen geaccumuleerd. Zo kunnen wij onze verrichtingen houden met onze klanten en nieuwe regels bijgewerkt. De hulp in inklaring en bespaart kosten en tijd voor onze klanten.

 

Ons Team

 • China Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 • Werknemers

 •  

 • Aantal kwaliteitscontrolepersoneel: Meer dan 20 mensen

 • R&D-teamlid: Meer dan 80 mensen

 • Buitenlandse handelsafdeling: Meer dan 20 mensen

Fabriekslid: Meer dan 100 mensen

 

 

Bedrijfcultuur

 

Ondernemingswaarden: Altruïstisch, goed en stijgend.
Ondernemingsopdracht: Maak de wereld vreedzamer en gelukkig.
Ondernemingsconcept: Ononderbroken update en herhaling, actieve zelfontwrichting.
Ondernemingsvisie: Ben de leider van akoestisch sandwichpaneel.
Ondernemingsgeest: Verbeter positieve energie en weet dankbaar het hoe te zijn.
Ochtendvergadering: De methode van de gelukmening, de methode van de succesmening.


 

Laat een bericht achter