• Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd.
  DHR
  „Wij ontvingen 8 dagen geleden het en alles ging dankt u zeer goed wij is gelukkig om te hebben product reeds in de installatie. Om het even wat communiceren wij met u“
 • Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd.
  DHR
  „Hallo Kerry, hebben wij wat het verdere testen op het paneel gedaan en wij zijn gelukkig met de resultaten.“
Contactpersoon : Chunlei Song
Telefoonnummer : +86 13717927965
WhatsApp : +8613717927965

Aangepaste de Bekledingspanelenbladen van het Staalmetaal voor Commerciële en Woonprojecten

Plaats van herkomst Hebei, China
Merknaam BAODU
Certificering ISO 9001
Modelnummer De Bekleding van de staalmuur
Min. bestelaantal Bespreekbaar
Prijs Reasonable
Verpakking Details In het algemeen, voor staalstructuur, gebruiken wij de verpakking van het staalkader om te breken ni
Levertijd 15days
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 5000 Vierkante Meter/Vierkante Meters per Dag

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Productnaam Aangepaste de Bekledingspanelenbladen van het Staalmetaal voor Commerciële en Woonprojecten De naverkoopdienst Online technische ondersteuning, Onsite-Installatie,
Corrosieweerstand Uitstekend Formability Goed
Eigenschap Anti-Roestig decoratieanti-corrosive Onderhoud Laag
Kleur Diverse Kleuren Duurzaamheid Hoog
Hoog licht

Aangepaste MetaalBekledingspanelen

,

WoonmetaalBekledingspanelen

,

De aangepaste bladen van de staalbekleding

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Aangepaste de Bekledingspanelenbladen van het Staalmetaal voor Commerciële en Woonprojecten

Productomschrijving:

Het de Bekledingssysteem van de staalmuur is een het paneelsysteem van de metaalmuur voor duurzaamheid en laag onderhoud wordt ontworpen dat. Het wordt gemaakt van staalplaat, aluminium, die hoge duurzaamheid en prestaties op lange termijn aanbieden. Met gemakkelijk om paneelsysteem te installeren, is ons de Bekledingssysteem van de Staalmuur perfect voor commerciële en woonprojecten. Voorts omvat onze naverkoopdienst online technische ondersteuning en onsite installatie.

Ons het Comité van de Staalmuur Systeem en Staalmuur het Opruimen Systeem worden ontworpen om een one-stop oplossing voor uw de bekledingsbehoeften van de metaalmuur te zijn. De panelen zijn gemakkelijk te installeren, makend tot hen ideaal voor professionele projecten. Met zijn glad en modern ontwerp, kan dit het paneelsysteem van de metaalmuur in woon en commerciële gebouwen worden gebruikt. Voorts maken zijn laag onderhoud en hoge duurzaamheid tot het een uitstekende keus voor zowel binnen als openluchttoepassingen.

Voordelen:

Voordelen van Muurbekleding

De voordelen van muurbekleding zijn als volgt:

a. Lt. verhindert vuil en verontreiniging.

b. Het verstrekt geluidsisolatie en hitteisolatie

c.The de onderhoudskosten zijn laag

d.It kan weeragenten weerstaan

Technische Parameters:

Bezit Specificatie
Dichtheid 7.85
Dikte 0.43mm
Formability Goed
De naverkoopdienst Online Technische ondersteuning, Onsite-Installatie
Sleutelwoorden De Bekledingssysteem van de staalmuur, het Schildsysteem van de Staalmuur, het Comité van de Staalmuur Systeem
Breedte Aangepast
Het Vermogen van de projectoplossing Grafisch Ontwerp, 3D ModelDesign, Totale Oplossing voor Projecten, Dwarscategorieënconsolidatie
Materiaal Staalplaat; Aluminium; Roestvrij staal
Toepassing Buitenmuur, Muur en Dak van de Industriële Bouw
 

Toepassingen:

BAODU-de Bekledingssysteem van de Staalmuur: Hoge Duurzaamheid en Laag Onderhoud

BAODU-het de Bekledingssysteem van de Staalmuur is een de bekledingssysteem van uitstekende kwaliteit van de metaalmuur dat superieure duurzaamheid en laag onderhoud verstrekt. Ons het schildsysteem wordt van de staalmuur ontworpen om eender welke buitenmuur aan te passen en aanbiedt een brede waaier van bescherming tegen de elementen. Dit systeem wordt verklaard met ISO 9001 voor kwaliteitsborging en is beschikbaar aan redelijke prijzen. Ons de bekledingssysteem van de metaalmuur is ook gemakkelijk te installeren en zal helpen om het esthetische beroep van de om het even welke bouw te verbeteren.

Het systeem is ook hoogst duurzaam en kan ruwe weersomstandigheden weerstaan. Ons de bijlagesysteem wordt van de staalmuur ook ontworpen om onderhoudskosten te drukken en ervoor te zorgen dat de muur veilig en veilig is. De staalmuur die systeem met panelen bekleedt biedt ook een waaier van andere voordelen, zoals het verstrekken van extra isolatie en het beschermen van de muur tegen stof, puin, en andere elementen aan.

Bij BAODU, bieden wij klantgerichte oplossingen aan om aan om het even welke projectvereisten te voldoen. De minimumordehoeveelheid is bespreekbaar, en wij kunnen een totale oplossing voor projecten over categorieën verstrekken. Wij hebben ook een team van ervaren grafische ontwerpers en 3D modelontwerpers die kunnen helpen het perfecte ontwerp voor uw project tot stand brengen.

 

Onze gekleurde panelen van de staalmuur zullen u toestaan om aan verschillende normen voor landbouw, industriële, en woningbouw, zoals scholen, de ziekenhuizen, flats, bureaus, musea, pakhuizen, theaters, en andere gebouwen te voldoen. Het heeft eigenschappen zoals volgen:

1. Aanbieding u veelvoudige aantrekkelijke opties van kleur, ontwerp, specificatie, enz.

2. Hoge duurzaamheid en uitstekende corrosieweerstand

3. Gemakkelijke en snelle installatie, die uw bouwskosten kan besparen

4. Minder onderhoud om uw kosten te drukken

 

Steun en de Diensten:

De de Bekledingstechnische ondersteuning en Dienst van de staalmuur

Wij verlenen technische ondersteuning en de dienst voor onze de Bekledingsproducten van de Staalmuur. Ons team van hoogst opgeleide beroeps is beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden u over installatie, onderhoud, en reparatie kunt hebben.

Ons technische ondersteuningteam is beschikbare 24/7 en kan u bij om het even welke volgend helpen:

 • Algemene productinformatie
 • Installatieinstructies en raad
 • Onderhoud en reparatieraad
 • Het product herinnert en herinnert aan aan informatie
 • Vervangingsdelen
 • Productgaranties

Als u om het even welke vragen over onze de Bekledingsproducten van de Staalmuur hebt, gelieve ons via telefoon of e-mail te contacteren. Wij verheugen ons op het helpen van u de beste oplossing voor uw behoeften vinden.

Verpakking en het Verschepen:

De Bekleding van de staalmuur wordt verscheept in staalkader. Het pakket is beschermd met staalplaat om schade tijdens vervoer te verhinderen. De verpakking wordt ontworpen om het product tegen stof en vochtigheid te beschermen. De verschepende etiketten zijn in bijlage aan de pakketten met details zoals het het verzendadres, het volgnummer, en het volgen aantal. De producten worden verscheept met een betrouwbare drager en kunnen online worden gevolgd.

Projectgeval:

1. Kwaliteit: het ingevoerde materiaal van Duitsland en Zwitserland, professionele arbeiders die bezig zijn geweest met meer dan tien jaar, heeft hun eigen onderzoek en ontwikkelingsafdeling, en voldoet volledig aan de gebruiksnormen van diverse landen.

2. De aangepaste dienst: Wij schikken speciale persoon om volgens klantenbehoeften, de afzonderlijke dienst te verbinden.

3. Technische ondersteuning: Activiteitenruimte: Wij verlenen online begeleiding en de diensten door specifiek personeel, evenals van het naverkoopinstallatie team de dienst24/7.workshop: Wij hebben bijna 50 professionele ingenieurs die kunnen naar het buitenland gaan om technische ondersteuning en raad te geven tot alle problemen voor onze klanten worden opgelost.

4. Internationale handelsverrichting: Wij hebben geconcentreerd ons op internationale handel in de bouwnijverheid meer dan tien jaar en diverse ervaringen van verschillende klanten in verschillende landen geaccumuleerd. Zo kunnen wij onze verrichtingen houden met onze klanten en nieuwe regels bijgewerkt. De hulp in inklaring en bespaart kosten en tijd voor onze klanten.