• Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd.
  DHR
  „Wij ontvingen 8 dagen geleden het en alles ging dankt u zeer goed wij is gelukkig om te hebben product reeds in de installatie. Om het even wat communiceren wij met u“
 • Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd.
  DHR
  „Hallo Kerry, hebben wij wat het verdere testen op het paneel gedaan en wij zijn gelukkig met de resultaten.“
Contactpersoon : Chunlei Song
Telefoonnummer : +86 13717927965
WhatsApp : +8613717927965

Gegalvaniseerde Mesh Perforated Metal Sheet Aluminum-Plaatodm

Plaats van herkomst Hebei, China
Merknaam BAODU
Certificering ISO9001
Modelnummer geperforeerd metaalblad
Min. bestelaantal Bespreekbaar
Prijs Reasonable
Verpakking Details In het algemeen, voor staalstructuur, gebruiken wij de verpakking van het staalkader om te breken ni
Levertijd 15days
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 5000 Vierkante Meter/Vierkante Meters per Dag

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Eigenschap Poederdeklaag; Correcte Absorptie, Decoratie; Materiaal Staalplaat; Alublad, Roestvrij staal
Oppervlaktebehandeling Het oppoetsen, het Galvaniseren, het Anodiseren, Poederdeklaag, Enz. Productnaam BAODU-Poeder van het Gaten bedekte het Diameter Gegalvaniseerde Netwerk Geperforeerd Metaalblad met
Kleur RAL Toepassing Filter, Decoratie, Bescherming, Enz.
Sleutelwoord geperforeerd metaalblad Gatendiameter 0.5mm100mm
Hoog licht

Het geperforeerde Netwerk van het Metaalblad

,

ODM Geperforeerd Metaalblad

,

ODM geperforeerde aluminiumplaat

Laat een bericht achter
Productomschrijving

BAODU-Blad van Gaten het Diameter Gegalvaniseerde Mesh Powder Coated Perforated Metal

Productomschrijving:

Het geperforeerde metaalblad is een soort metaalmateriaal dat van staalplaat, aluminiumblad, roestvrij staalblad en andere soorten metaalbladen door ponsen wordt gemaakt. Het heeft diverse gatendiameters zich van 0.5mm uitstrekken tot 100mm, en oppervlaktebehandelingen die zoals het oppoetsen, het galvaniseren, het anodiseren, poederdeklaag, enz. De kleur van het geperforeerde metaalblad is gewoonlijk RAL, en de dikte kan van 0.5mm tot 6mm worden aangepast. Bovendien kan het geperforeerde metaalblad ook van de roestvrij staalmaterialen van uitstekende kwaliteit zoals 316 en 304 worden gemaakt, die hebben de voordelen van prikken en met hoge weerstand, en in decoratie wijd gebruikt. Voorts wordt het aluminium geperforeerde metaalblad ook goedgekeurd door vele klanten toe te schrijven aan zijn lichtgewicht en sterke corrosieweerstand, en het is ook een ideaal materiaal voor het maken van decoratieve metaalproducten. Het gegalvaniseerde blad van het roestvrij staalaluminium geperforeerde metaal is ook een populair product in de markt, die de voordelen van zowel roestvrij staal als aluminium heeft, en in diverse industrieën wijd gebruikt.

Oppervlaktebehandeling:

1.PVC met een laag bedekt

2.Powder met een laag bedekt

3.Anodized

4.Paint

5.Fluorocarbon het bespuiten

6.Polishing

Toepassingen:

BAODU Geperforeerd Metaalblad: Meer dan enkel Industriële Gebruik

Het BAODU geperforeerde metaalblad is een veelzijdig die product wijd in veelvoudige toepassingen, met inbegrip van industriële gebruik evenals decoratie wordt gebruikt. Het modelaantal van dit product is „Geperforeerd Metaalblad“, en zijn plaats van oorsprong is Hebei, China. Het wordt verklaard door ISO9001 en de minimumordehoeveelheid is overeen te komen. Het wordt geprijst redelijk en is beschikbaar in een verscheidenheid van gatendiameters bij 0.5mm tot 100mm, met een tolerantie van ±1%. Het product wordt gemaakt van staalplaat, aluminiumblad, of roestvrij staal en aanbiedt eigenschappen zoals poederdeklaag, correcte absorptie, en decoratie. Het kan ook worden aangepast om aan de behoeften van de klant te voldoen. Zijn verwerkingsdiensten omvatten het buigen, het lassen, het snijden, en ponsen. Het is ook beschikbaar met honingraatponsen voor verbeterde correcte absorptie. De verpakking van het product is de verpakking van het staalkader om goederen te houden niet die voor staalstructuur moeten worden gebroken en plastic verpakking voor sandwichpaneel en kleurenstaalplaat. de levertijd is 15 dagen, en de betalingstermijnen zijn L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, en MoneyGram. De leveringscapaciteit is 5000 Vierkante Meter/Vierkante Meters per dag.

Het BAODU geperforeerde metaalblad is ideaal voor een verscheidenheid van gebruik, met inbegrip van industriële gebruik zoals, en filtratie die, die zeven onderzoeken. Het is ook geschikt voor decoratie, aangezien het beschikbaar in een verscheidenheid van stijlen is en van roestvrij staal, aluminium, of 316/304 prik kan worden gemaakt. Het is geschikt voor huis en bureaudecoratie, evenals voor openluchtdecoratie. Het is ook geschikt voor correct absorptie en geluiddicht maken. Het product is bestand en duurzaam tegen corrosie. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te handhaven.

Het BAODU geperforeerde metaalblad is een veelzijdig product dat voor een verscheidenheid van gebruik geschikt is. Het wordt verklaard door ISO9001, en de minimumordehoeveelheid is overeen te komen. Het wordt geprijst redelijk en is beschikbaar in een verscheidenheid van gatendiameters en stijlen. Het wordt gemaakt van staalplaat, aluminiumblad, of roestvrij staal en aanbiedt eigenschappen zoals poederdeklaag, correcte absorptie, en decoratie. Het kan ook worden aangepast om aan de behoeften van de klant te voldoen. Zijn verwerkingsdiensten omvatten het buigen, het lassen, het snijden, en ponsen. Het is ook beschikbaar met honingraatponsen voor verbeterde correcte absorptie. de levertijd is 15 dagen, en de betalingstermijnen zijn L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, en MoneyGram. De leveringscapaciteit is 1000 Vierkante Meter/Vierkante Meters per dag.

Aanpassing:

Aangepast Geperforeerd Metaalblad van BAODU
Productomschrijving

Merknaam: BAODU

ModelNumber: Geperforeerd Metaalblad

Plaats van Oorsprong: Hebei, China

Certificatie: ISO9001

Minimumordehoeveelheid: Bespreekbaar

Prijs: Redelijk

Verpakkingsdetails: In het algemeen, voor staalstructuur, gebruiken wij de verpakking van het staalkader om te breken niet goederen te houden. Voor sandwichpaneel en kleurenstaalplaat, gebruiken wij de plastic verpakking. Als de cliënten nodig hebben zal de speciale verpakking volgens hun vereisten.

Levertijd: 15days

Betalingsvoorwaarden: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Leveringscapaciteit: 1000 Vierkante Meter/Vierkante Meters per Dag

Sleutelwoord: Geperforeerd Metaalblad

Oppervlaktebehandeling: Het oppoetsen, het Galvaniseren, het Anodiseren, Poederdeklaag, Enz.

Dikte: 0.5mm6mm

Oppervlaktebehandeling: Gegalvaniseerd

Materiaal: Staalplaat; Alublad, Roestvrij staal

Honingraatponsen geperforeerd metaal

BAODU voorziet hoogte - het geperforeerde metaal van de kwaliteitshoningraat ponsen van 1.2mm gatendiameter geperforeerd blad geslagen metaal.

Onze geperforeerde metaalbladen zijn ideaal voor een verscheidenheid van gebruik met inbegrip van:

 • Bouw
 • Filtratie
 • Veiligheid het schermen
 • Architectuurontwerp
 • Binnenlands ontwerp

Wij bieden een brede waaier van dikten en grootte aan om ervoor te zorgen dat wij aan uw precieze vereisten kunnen voldoen.

Waarom kies BAODU Geperforeerd Metaalblad?
 • Hoog - kwaliteit en duurzame materialen
 • Brede waaier van dikten en grootte
 • Verklaarde en betrouwbare leveranciers
 • Concurrerende prijzen
 • Uitstekende klantenservice

BAODU is uw vertrouwde bron voor geperforeerde metaalbladen. Contacteer ons vandaag om meer over onze producten en diensten te weten te komen.

Steun en de Diensten:

Bij baodu, verlenen wij uitvoerige technische ondersteuning en de dienst voor al onze Geperforeerde producten van het Metaalblad. Wij hebben een specifiek team van ervaren beroeps die aan het helpen van onze klanten oplossingen voor hun unieke vereisten vinden worden toegewijd. Wij verstrekken technische ondersteuning over de telefoon, via e-mail, en persoonlijk. Ons technische ondersteuningteam is 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week. Onze technische ondersteuningvertegenwoordigers worden opgeleid om klanten bij het vinden van de beste oplossingen voor hun specifieke behoeften te helpen.

Wij bieden onze klanten ook een brede waaier van onderhoud en reparatie de diensten voor hun Geperforeerde producten van het Metaalblad aan. Ons team van ervaren technici is beschikbaar helpen om het even welke kwesties diagnostiseren die zich kunnen voordoen en snelle reparatieoplossingen verstrekken. Wij bevinden ons achter onze producten en voorzien onze klanten van een garantie die alle reparatie en vervangingskosten dekt.

Verpakking en het Verschepen:

Geperforeerd en Metaalblad die verschepen verpakken:

Het geperforeerde metaalblad zal in staalvakjes worden verpakt en worden verscheept tegen schade te beschermen en veilige levering te verzekeren. De speciale verpakkingsmethodes kunnen worden verzocht om speciale vereisten aan te passen.

De staaldozen of de houten pallets zouden duidelijk met het de de de naam, hoeveelheid, grootte, en gewicht van het product moeten worden geëtiketteerd.

De zorg moet worden genomen om schade tijdens het het verschepen procédé te vermijden. Het de verpakking, de etikettering, en het verschepen procédé moeten volgens de instructies van de fabrikant worden gedaan.

BAODU:

Co. van het Baodu werd Internationaal Gevorderd Bouwmateriaal, Ltd opgericht in Januari 2010 met het bureau in Peking en fabriek in Hebei, China. Baodu is een ontwerper, een fabrikant, een leverancier en een exporteur van industriële lawaai uitvoerige behandeling, een staalstructuur, een sandwichpaneel en een prefabhuis. Baodu heeft een jaarlijkse output van 6 miljoen vierkante meters akoestische sandwichpanelen, 100000 ton staalstructuren en 1 miljoen vierkante meters van vloer decking blad. De producten worden verkocht in meer dan 30 landen en gebieden rond de wereld. Baodu heeft een professioneel ontwerpteam met de ervaring van meer dan 10 jaar, met inbegrip van 5 hogere ingenieurs, 20 ingenieurs, en 35 technici. Baodu heeft verscheidene energie - besparing en milieubescherming namen de intellectuele-eigendomsrechten, bouw en milieubescherming de ontwerpkwalificatie, Ce-de certificatie en de Russische GOST certificatie enz. Baodu aan het militaire project van het paradedorp voor de 60ste verjaardag van China en project van Peking Daxing International Airport deel. Onder de begeleiding van één weg“ strategie van China „één riem, heeft Baodu ook projecten overzee zoals het project de met kolen gestookte elektrische centrale van van Thar, Pakistan, de elektrische centrale van Hasyan Doubai etc. ondernomen. Tot slot stem in met uw komst aan Baodu voor een bezoek en een samenwerking!