• Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd.
    DHR
    „Wij ontvingen 8 dagen geleden het en alles ging dankt u zeer goed wij is gelukkig om te hebben product reeds in de installatie. Om het even wat communiceren wij met u“
  • Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd.
    DHR
    „Hallo Kerry, hebben wij wat het verdere testen op het paneel gedaan en wij zijn gelukkig met de resultaten.“
Contactpersoon : Chunlei Song
Telefoonnummer : +86 13717927965
WhatsApp : +8613717927965

Het geïsoleerde Comité van Puf van de Glaswolmuur voor Pakhuis en Workshopdakwerk

Plaats van herkomst Hebei, China
Merknaam BAODU
Certificering CE
Min. bestelaantal 500square meters
Prijs $12-18square meter
Verpakking Details In het algemeen, voor staalstructuur, gebruiken wij de verpakking van het staalkader om te breken ni
Levertijd 15days
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 5000 Vierkante Meters per Dag

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Kleur De klant vereist, RAL Dikte 50/75/80/100/120/150/200mm
Lengte De keus van de klant Toepassing muur, de Bouw, Pakhuis, Dakwerk, muur en dak
Voordeel superieure vuurvast-isolatie, brandbewijs, Lightweight& Gemakkelijk te installeren, om vuurvast Gebruik Bouwisolatie, winkel, Openlucht, bureau
Efficiënte breedte 960/1150mm Dichtheid 64kg/m3
Productnaam De Sandwichcomité van de Baoduglaswol voor Pakhuis en Workshop Staaldikte 0.4mm0.8mm
Hoog licht

Het paneel van de workshopmuur puf

,

Het paneel van de pakhuismuur puf

,

Het glaswol geïsoleerde dakwerk van het sandwichpaneel

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De panelen van de glaswolsandwich zijn eminente brand immune panelen die de toepassingen van de hordebouw voldoende zijn. Deze panelen worden gemaakt van onontvlambare glasvezels wat uitgespreid van brand verhindert.

De glaswolisolatie is flexibel van aard, dat toelaat dat het wordt opgesteld als het vullen voor drywalls met de buitengewone thermische isolatieeigenschappen en mogelijkheden van de brandweerstand, zij is zeer duurzaam.

Wij zijn één van de premiefabrikanten van de panelen van de glaswolsandwich in China, die onze eigen productieeenheid hebben. De panelen ondergaan verscheidene kwaliteitscontroles vóór uitlooptraject.

DE COMMISSIE VAN DE GLASWOLsandwich EIGENSCHAPPEN

BAODU-het paneel van de glaswolsandwich kan een veilige toepassing voor bouwconstructie, loodsen, geprefabriceerde structuren, binnenlandse en ook commerciële structuren dienen. De volgende productkenmerken maken tot BAODU de zeer beste keus voor het paneelverdeler van de glaswolsandwich in China:

Brandweerstand: Het kern isolerende materiaal van de panelen van de glaswolsandwich is ontvlambaar en kan brand houden van het uitspreiden. Aldus is het de aangewezen keus voor vuurvaste bouw.

Correcte absorptie: De panelen van de glaswolsandwich absorberen geluid aangezien de kernstructuur van poreuze luchtzakken bestaat uit, zo is het maken één van de meest aangewezen keus voor akoestiek.

Anticorrosieve eigenschappen: Zijn een anorganische substantie, kansen van slijtage en scheur zeer klein tot te verwaarlozen. De panelen van de glaswolsandwich zijn gekend voor hun duurzaamheid en capaciteit om zich tegen schok en trillingen te verzetten.

Toepassingen – de panelen van de Glaswolsandwich van BAODU zijn perfect wikkelen voor de bouw van daken en muurfacetten voor de volgende bouw:

VERWANT PROJECT

Het geïsoleerde Comité van Puf van de Glaswolmuur voor Pakhuis en Workshopdakwerk 0Het geïsoleerde Comité van Puf van de Glaswolmuur voor Pakhuis en Workshopdakwerk 1

 

DE COMMISSIE VAN DE GLASWOLsandwich PRODUCTIEtechnologie

Bestemd voor gebruik in commerciële, industriële, woon, institutionele en tijdelijke bouw, moeten de glaspanelen vanaf de hoogste niveaus van kwaliteit en efficiency worden vervaardigd. BAODU, de hoogste van het de sandwichpaneel van de inkepingsglaswol fabrikant en de leverancier nemen de beste technieken in zijn productieproces op en zorgen ervoor dat zijn klanten onovertroffen producten ontvangen die een voorbeeld voor prestaties en efficiency zijn. Het flexibele productieproces resulteert in een perfecte oplossing voor elke toepassing en dient efficiënte voordelen met zijn precisie en hoogte - kwaliteitsbouw.

WAAROM KIES BAODU?

Als beroemde fabrikant en leverancier van het paneel van de glaswolsandwich in China, heeft BAODU een formidabele geloofwaardigheid als het hoogste Glaswolcomité Bedrijf gesmeed dat ongeëvenaarde hoogste kwaliteit van producten en ook hoogste criteria in prestaties aanbiedt. De productieprocedure stelt wereldwijd hoog tevreden - de kwaliteitsnormen en elk product bieden een verklaring aan de bedrijfsprincipes van nauwkeurigheid evenals voortreffelijkheid aan. Om glaswolpaneel te krijgen, is BAODU de plaats van selectie met een grote verscheidenheid van isolatie en samenstelling met panelen bekledend de diensten die de beste overal bedoelde functie aanbieden.