• Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd.
    DHR
    „Wij ontvingen 8 dagen geleden het en alles ging dankt u zeer goed wij is gelukkig om te hebben product reeds in de installatie. Om het even wat communiceren wij met u“
  • Baodu International Advanced Construction Material Co., Ltd.
    DHR
    „Hallo Kerry, hebben wij wat het verdere testen op het paneel gedaan en wij zijn gelukkig met de resultaten.“
Contactpersoon : Chunlei Song
Telefoonnummer : +86 13717927965
WhatsApp : +8613717927965

RAL-het MetaalBekledingspanelen die van de Aluminiummuur voor Staal 840mm bouwen

Plaats van herkomst Hebei, China
Merknaam BAODU
Min. bestelaantal 300Square meters
Prijs $4-6square meter
Verpakking Details In het algemeen, voor staalstructuur, gebruiken wij de verpakking van het staalkader om te breken ni
Levertijd 15days
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 5000 Vierkante Meter/Vierkante Meters per Dag

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Norm GB Kleur RAL
Dikte 0.4mm1.0mm Oppervlaktebehandeling Met een laag bedekt
Certificatie ISO9001 Breedte 600, 840mm
Tolerantie ±1% Materiaal Gegalvaniseerd staal
ModelNumber Yx-75-200-600 Lengte De Vraag van de klant
Hoog licht

RAL-MetaalBekledingspanelen

,

840mm MetaalBekledingspanelen

,

RAL-het blad van de aluminiumbekleding

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Wat bedoelen wij door bekleding?

 

In eenvoudige termen, verwijst de bekleding naar de dekking van bouwmaterialen (van een huis of andere structuur) met een extra laag. Deze laag bestaat om de structuur van het gebouw te beschermen evenals de structuur goed te maken kijken. De laatste tijd is het gebruik van staal als optie van de muurbekleding gestegen.

 

Voordelen van staal als muurbekleding:

 

Duurzaamheid

De staalbekleding is ongetwijfeld sterk, betekent dit dat het de structuur kan beschermen dat het het toevoegen aan de stabiliteit van een gebouw behandelt. Het vervoerprijzen goed in ruwe voorwaarden. De staalbekleding kan de interne structuur beschermen het van de gevolgen van temperatuurveranderingen, wind, regen, zonlicht en verontreiniging behandelt. De levensduur van staalbekleding is ook lang, in het bijzonder wanneer vergeleken bij andere materialen zoals hout.

 

Non-combustible

Een andere grote eigenschap van staalbekleding is dat het non-combustible is. Dit geeft het een voordeel over traditionele bekleding zoals hout, aangezien het een veiligere optie voor uw bekledingssysteem zou kunnen zijn.

 

Laag onderhoud

De staalbekleding is een laag onderhoudsmateriaal. wegens zijn weerstand tegen ruwe voorwaarden vereist het het minimale reparatiewerk of het onderhoud, vaak lichte schoon is dat alles wordt vereist om het te houden kijkend zijn beste.

 

Lichtgewicht en gemakkelijk te installeren

De staalbekleding is lichtgewicht en de bladen zijn gemakkelijk om aan plaats te vervoeren en te installeren. Het is bijzonder nuttig als bekleding voor vervoerbare gebouwen toe te schrijven aan zijn duurzaamheid (onwaarschijnlijk beschadigd te worden terwijl wordt bewogen) en laag gewicht (voegt teveel niet aan het algemene gewicht van een structuur toe).

 

Duurzaam/Milieuvriendelijk

Het staal is gemakkelijk rekupereerbaar, daarom aan het eind van zijn leven als bekleding kan het in iets anders worden gemaakt. Als het wordt verwijderd uit een gebouw kan het voor andere toepassingen rond een bezit worden opnieuw gebruikt of aan een commerciële metaal recyclingsfaciliteit worden verkocht

 

Waaier van profielen en kleuren

BAODU-moeten de leverings veelvoudige verschillende profielen van staalbekleding, zodat u zeer waarschijnlijk een type vinden dat de uw bouw zal passen. Er is ook een brede waaier van beschikbare kleuren.

 

Waaier van de types van legeringsdeklaag

BAODU-aanbiedings verschillende opties voor de deklagen van de staalbekleding. De deklaag zal uitgezocht u afhangen van de plaats van de bouw en de mate van extra bescherming die wordt vereist.

 

Ons ervaren en gekwalificeerd team kan re-dakwerkproducten leveren en installeren op woon en commerciële eigendommen. Krijg vandaag in aanraking met ons voor vrij, geen verplichtingscitaat. U kunt een galerij van onze recente projecten hier ook zien.

 

VOORDELEN

1.Quality: het ingevoerde materiaal van Duitsland en Zwitserland, professionele arbeiders die bezig zijn geweest met meer dan tien jaar, heeft hun eigen onderzoek en ontwikkelingsafdeling, en voldoet volledig aan de gebruiksnormen van diverse landen.

2.Customized de dienst: Wij schikken speciale persoon om volgens klantenbehoeften, de afzonderlijke dienst te verbinden.

3.Technical-steun:

Activiteitenruimte: Wij verlenen online begeleiding en de diensten door specifiek personeel, evenals van het naverkoopinstallatie team de dienst 24/7.

Workshop: Wij hebben bijna 50 professionele ingenieurs die kunnen naar het buitenland gaan om technische ondersteuning en raad te geven tot alle problemen voor onze klanten worden opgelost.

4.International handelsverrichting: Wij hebben geconcentreerd ons op internationale handel in de bouwnijverheid meer dan tien jaar, en diverse ervaringen van verschillende klanten in verschillende landen geaccumuleerd. Zo kunnen wij onze verrichtingen houden met onze klanten en nieuwe regels bijgewerkt. De hulp in inklaring en bespaart kosten en tijd voor onze klanten.